Wij ontwikkelen een gepersonaliseerd trainingsprogramma dat past bij jouw lichaam en levensstijl. Onder persoonlijke begeleiding van onze trainers werk je gericht aan jouw doel!

Iris van der Laan

December 2017:
Mijn psycholoog is hard, maar duidelijk. Je praat wel steeds over afvallen, maar je doet er niets aan! Oei, die komt aan, maar wel nodig… hier zit ik dan met mijn 105 kg. Ik ben het afgelopen jaar dan wel 15 kg afgevallen, maar daar heb ik niet echt iets voor gedaan.

Juni 2018:
Het afvallen gaat goed, -/- 20 kg, maar ik merk dat ik al lange tijd blijf “hangen” en niet erg gecharmeerd ben van mijn steeds slapper wordende lijf. Kipfilet is lekker, maar niet hangend aan je armen. Ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en te reageren op een advertentie van Quality Life personal training welke gaat over het shape project. Personal training + voedingsbegeleiding.

Juli 2018:
Het is zover: mijn 1ste afspraak met personal trainer Leroy Grau. Ik ben zenuwachtig, zal ik afzeggen, is het wat voor mij, 1 op 1 eng, knikkende knietjes. Maar ik ga toch…PT Leroy is er besluitvaardig en we gaan gelijk trainen. Tijdens de training vertelt hij mij het e.e.a. over het project. De besluitvaardigheid van Leroy spreekt mij aan. Zijn kennis over krachtsport, afvallen en voeding ook. Ik vind het nog steeds eng, maar ik zet de knop om. Als ik wil slagen moet ik letterlijk doen wat me gezegd word. Zowel op gebied van voeding en sport. En ja, de kosten zijn hoog. Eerlijk is eerlijk. Maar in ruil daarvoor mag je ook wat verwachten. Maar dan moet je je wel openstellen en dat vond ik vooral in het begin wel lastig.

Februari 2019:
Ik train nog steeds bij Quality Life personal training, met Leroy. En ik heb een enorme passie ontwikkeld voor krachttraining! Leroy’s geloof in mij is eindeloos. Ik ben erachter dat personal training zoveel meer is dan sporten alleen. De PT is je coach, sparringpartner, begeleider in een. Moest ik huilen, dan mocht ik huilen, zag ik het niet meer zitten, dan kon ik daar over praten. Leroy heeft zich verdiept in mijn zeer verstoorde slaappatroon en heeft net zo lang volgehouden tot mijn slaapritme zich hersteld had. Hiervoor heeft hij mij onder andere leren mediteren. Ik ben hem hier eeuwig dankbaar voor.

En niet geheel onbelangrijk: waar ik ooit 120 kg was weer ik nu 75 kg! En de kipfilets hebben plaats gemaakt voor spieren!

En dat is dus het mooie van personal training bij quality life: er wordt zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant gewerkt! Waarbij het denk ik van het grootste belang is dat er een klik is tussen jou en je trainer. En voel je die klik niet, geef dit dan aan. Want een echt goede PT zal je dan helpen om iemand te vinden binnen zijn team, die wel bij je past.

In zee gaan met Quality Life personal training is voor mij de beste beslissing geweest van 2018!     

 

      

AATSU (BFR) training..

AATSU (BFR) training..

Je armen en benen afknellen met een elastische band om vervolgens je ledematen op te pompen klinkt wellicht wat heftig..

Lees meer

Ik wist echter niet dat je zo doelgericht kunt trainen dat ook je houding verbetert en blessuregevoeligheid

Mirjam
Mirjam

Ik wist echter niet dat je zo doelgericht kunt trainen dat ook je houding verbetert en blessuregevoeligheid

Iris van der Laan
Iris van der Laan

Zonder te overdrijven, de afgelopen maanden hebben mijn leven veranderd en het zou niet mogelijk zijn geweest zonder Diederik

Adriana Ciocan
Adriana Ciocan

Dank zij de persoonlijke begeleiding van de super enthousiaste coaches heb ik een enorme ontwikkeling doorgemaakt

A. L.C. van Veen
A. L.C. van Veen

De heren hebben veel kennis en kracht en weten dit op een leuke en enthousiaste mannier over te brengen.

Jan Joost Paarlberg